loader image

Grootverbruikers of handelaren contacteer ons voor speciale B2B prijzen

About

About

Magic Sheets is een damp product en geen rook product. Daarom is het gebruik ervan nog steeds toegestaan in openbare gelegenheden zoals Shisha-bars.

De verdampingsproducten die vrijkomen bij het gebruik van Magic Sheets zien eruit als de rook die vrijkomt bij het verbranden van tabak. De Cambridge dictionary definitie van “rook” is: “The grey, black or white mixture of gas and very small pieces of carbon that is produced when something burns”.  Met het gebruik van Magic Sheets, verbrandt er niets. De Magic Sheets’ damp is een mix van lucht en fijne vloeistof druppeltjes, vergelijkbaar met de waterdamp in mist. Shi-Ha bevat geen tabak en dan ook geen nicotine.

Wel raden wij aan om Shi-Ha te gebruiken in een goede temperatuur gereguleerde waterpijp. De benodigde gebruikstemperatuur ligt namelijk lager bij Magic Sheets dan bij standaard Shisha tabak. Wij raden te hoge temperaturen ten sterkste af, daar dat koolmonoxide als bijproduct tot gevolg heeft en het de smaakbeleving niet ten goede komt.

nl_NL